Midsummerontbijt

Ook naast de kermisperiode zit het feestcomité niet stil. Kemmel werd verkozen werd tot één van de 15 charmante dorpen in de Westhoek, en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We gooien de vertrouwde 11-juli viering overboord, en starten met een nieuw initiatief: een zomers ontbijt op de Dries. Wat is er gezelliger dan met de buren buiten ontbijten? We zorgen voor ontbijt, drank en animatie.

Het ontbijt gaat door op zondag 26 juli, en ontbijten kan van 8u tot 10u.

Maar het is niet enkel een ontbijt. In samenwerking met OKRA, de gezinsbond en gemeente Heuvelland bieden we nog heel wat aan. Vanaf 9u is er grime voor de kinderen, animatie door een clown en allerlei reuzenspelen. Om 10u organiseren we een geleid bezoek aan de tentoonstelling “De kastelen van Kemmel” die in de kerk vertoond wordt. En wie liever op de Dries blijft, kan blijven kaarten of een spelletje KUBBS spelen.
Kinderen die een tekening maken over het kasteel, krijgen een verrassing.

Kaarten kosten 8 euro voor een volwassene, en 5 euro voor een kind. Hiermee steunt u meteen ook een goed doel: per verkochte kaart gaat 3 euro naar het kinderkankerfonds in Leuven. 

Meer info vind je terug op de uitnodiging: Midsummerontbijt of bij een van de bestuursleden van de gezinsbond, OKRA of feestcomité Kemmel.

Allen welkom op 26 juli!

Advertentie